oorcorrectie

​Oorcorrectie​ voor mezelf!

oorIk heb lange tijd met afstaande oren rondgelopen. Ik vond dit zelf absoluut niet mooi en ik wilde dat mijn oren dichter bij mijn hoofd zouden komen te staan. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een kliniek dat aan een oorcorrectie doet. Ik heb wel eens verhalen horen langskomen over slechte klinieken waarbij dit soort ingrepen mis gaan. Dit wilde ik natuurlijk niet en daarom ben ik lang bezig geweest met het zoeken naar een kliniek die als heel goed bekend staat.

Op het internet hoopte ik deze aanbieder te vinden. Op het internet zocht ik naar ervaringen van andere mensen en deze vond ik uiteindelijk ook. Ik las namelijk dat kliniek Veldhoven veel succesvolle ingrepen heeft gedaan. Ik las geen negatieve berichten over dit bedrijf en daarom kwam ik al snel op de website uit. De website was erg duidelijk en ik zag dat een oorcorrectie tot de mogelijkheden behoort. Hierbij brengen ze de oren dichter bij het hoofd en dit is precies wat ik wilde, daarom nam ik contact op!

orenWat een verschil!oorcorrectie

Pas geleden was het dan zover, de operatie. Ik was erg benieuwd naar hoe ik er uit zou zien na deze operatie. Ik hoopte echt dat mijn oren er nu normaler uit zouden komen te zien en dat ik mezelf hiermee een leuk cadeau zou geven. Inmiddels heeft de operatie dus al plaatsgevonden en ik kan jullie nu vertellen dat het goed gelukt is. Mijn oren zien er nu veel mooier uit en daar ben ik ze zeker dankbaar voor.