Modieus kleden in de winter 2021

December en januari staan weer voor de deur, wat betekent dat de donker en koude dagen weer begonnen zijn. Warme jassen en sjaals worden weer uit de kast getrokken. Wat wel leuk is aan de winter, is de kleding. Winter outfits zijn altijd de perfecte manier op jouw liefde voor fashion te uiten. Je kan kleding combineren dat erg comfortabel en warm is, maar tegelijkertijd ook leuk en modieus eruit ziet. In de winkels vind je leuke jackets, schattige laarsjes en cozy wintertruien. Elk jaar zijn weer nieuwe dingen in de mode. Vorig jaar waren vooral oversized schouders en ruitjes in de mode. Dit jaar zien we nieuwe trends voorbij komen die de winter outfits zeker stijlvol zullen maken, zoals een schipperspet of wijde pijpen.

Hoeden en petten worden steeds populairder

Als je op straat loopt ben je vast wel meiden tegengekomen die een schipperspet dragen. Dit maakt je winter outfit super cute! Met leuke laarsjes, oorbellen en een warme coat zorg jij ervoor dat jij deze winter stijlvol de deur uitgaat. Dit soort petten zijn te vinden in verschillende soorten kleuren. De meest gedragen kleuren zijn voornamelijk zwart omdat deze met elke outfit samen gaan. Maar de kleuren die nu ook steeds populairder worden zijn neutrale kleuren, zoals voornamelijk beige. Een beige schipperspet met leuke oorbellen kan je gezicht warmer over laten komen. Naast dat het erg hip is, zijn schipperspetten ook erg lekker om je hoofd warm te houden tijdens de koude winterdagen.

Jeans met wijde pijpen: a new go to

Vroeger droeg iedereen skinny jeans. Wijde broeken waren helemaal vergeten en werden gezien als ouderwets en lelijk. Echter, tegenwoordig draagt bijna niemand meer strakke broeken. Jeans met wijde pijpen zijn terug in de mode gekomen en iedereen houdt ervan! Het is lekker comfortabel en ook nog leuk te combineren met warme truien en vestjes. Veel van dit soort broeken zijn ook erg lang. Dit kan soms wel lastig zijn met de natte grond in Nederland, maar als je het combineert met schattige laarsjes die een hak hebben zou dit geen probleem moeten vormen. Het is dus tijd om je warme jas uit de kast te trekken en deze te combineren met een schipperspet en een leuke wijde broek.