https://www.goedkoop.nl/korting/balr

BALR. is in 2013 opgericht door professionele voetballers en is een luxe lifestyle merk uit Nederland. Kwaliteit staat boven kwantiteit. BALR. brengt de voetbalcultuur en hedendaagse mode samen. De iconische kledinglijn van BALR. bestaat uit t-shirts, caps, schoenen en accessoires.

Als er een BALR. kortingscode beschikbaar is kun je die altijd hier terugvinden. BALR. is een luxe fashionmerk, dus BALR. korting komt altijd goed van pas. Je kunt met een BALR. coupon code namelijk soms wel tot 30% korting ontvangen. Die zul je altijd via https://www.goedkoop.nl/korting/balr vinden.

Gift card

Op BALR.com kun je naast kleding, ook een gift card bestellen. Dit is natuurlijk een ideaal cadeau om cadeau te geven of om cadeau te krijgen. Er zijn twee soorten gift cards. De boxed gift card, een fysieke cadeaukaart die geleverd wordt in een luxueuze doos en die je kunt gebruiken op de website van BALR of in een van de winkels van BALR.

De boxed gift card is verkrijgbaar in bedragen vanaf €10,- tot een maximum van €250,-. Het is ook mogelijk om een virtual gift card te bestellen. Dit is een online gift card met een unieke BALR. kortingscode. De kortingscode op de virtual gift card kun je dan ook alleen in de online shop gebruiken. De bedragen die je op deze gift card kunt zetten beginnen vanaf € 25,- tot maximaal € 250,-. Zo kun je met de kortingscode een leuke korting op producten verkrijgen.