Een waardebon voor permanente make up

Mijn vrouw is vorige week jarig geweest, weer een jaartje ouder. Maar omdat het altijd moeilijk is om een leuk cadeau voor haar te vinden, kwam een collega van mij met heet idee om voor haar een waardebon voor permanente make up te geven. Ooit had ik er wel eens van gehoord, maar er niet over nagedacht dat dit waarschijnlijk wel iets voor mijn vrouw kon zijn. Natuurlijk staat ze elke morgen een uur voor de spiegel, misschien helpt permanente make up er wel voor dat ze een keer op tijd van huis kan vertrekken, want zonder make up gaat ze het huis niet uit. Omdat ik niet wist of dit wel geschikt voor mijn vrouw was, heb ik het haar eerder verteld wat ik van plan was om haar voor haar verjaardag te geven, zo kon ze zelf een gesprek aanvragen bij de salon. Ze was helemaal blij toen ik haar vertelde wat de bedoeling was, hier had ze ooit over nagedacht, maar zelf nooit de stap durven zetten. 13886444_1586740478287239_5413643983872548155_n

De afspraak is gemaakt

Mijn vrouw kwam na het gesprek heel enthousiast thuis, ze had meteen de afspraak voor de make up laten zetten gemaakt. Wat zal ze tegenwoordig snel klaar zijn zodra ze uit bed komt, dan hoeft ze niet meer uren voor de spiegel te staan om haar make up erop te doen. Om te kijken of het allemaal bevalt heeft ze nu eerst een afspraak voor de lijntjes onder haar ogen definitief met make up te maken, de rest volgt. logo-pmu-e1469620860155