Max strandartikelen

45466_9499-03Ondernemer in de toeristische branche? Bekijk de mogelijkheden van Max strandartikelen
Als je werkzaam bent in de toeristische branche en jouw bedrijf meer op de kaart wil zetten, kun je dit natuurlijk doen door pennen en keycords te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo en deze producten als promotiemateriaal uit te delen. Echter, in plaats van standaard promotiemateriaal te gebruiken om jouw bedrijf op de kaart te zetten, kun je er ook voor kiezen om specifieke promotiematerialen voor jouw branche in te zetten. Kies dus niet voor algemene promotieartikelen, maar ga voor Max strandartikelen om reclame te maken voor jouw bedrijf, ook wel slippers bedrukken genoemd.
45263_2014-90569-8884-D2 45265_9343_07_reflejo
Wat kan ik bestellen?
Als je ervoor kiest om strandartikelen te bestellen, kun je kiezen uit vele producten die allemaal relevant zijn voor bedrijven in de toeristische branche. Zo kun je strandballen, slippers, frisbees, waaiers, strandlakens, zonnebrillen en zonnekleppen laten bedrukken met jouw logo, om deze aan je klanten, leads, bezoekers of zakelijke relaties uit te delen en meer naamsbekendheid te creëren. Dit past niet alleen beter bij de identiteit van jouw bedrijf, maar is ook leuker om weg te geven dan een pen of een keycord.

Voor wie zijn de strandartikelen geschikt?

Zoals al eerder vermeld, zijn de strandartikelen van Maxstrandartikelen.nl geschikt voor iedere ondernemer die werkzaam is in de toeristische branche. Zo kun je strandlakens weggeven als je een café of restaurant aan zee runt, kun je de kinderen op jouw vakantiepark verrassen met strandballen en kun je bezoekers van jouw festival een zonnebril met logo geven.