Max zonnebrillen

100224_11Max zonnebrillen: wat zijn dat?
Waar je vroeger alleen nog de mogelijkheid had om een pen te laten bedrukken met je bedrijfslogo, is dit tegenwoordig wel anders. Zo zijn er tegenwoordig vele diverse reclameproducten, die stuk voor stuk bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo. Eén van deze promotiematerialen, zijn Max zonnebrillen, zonnebrillen bedrukken. Meer over deze zonnebrillen, lees je op deze pagina.

Maxzonnebrillen.nl
Maxzonnebrillen.nl is de aanbieder van zonnebrillen, die jou de mogelijkheid geeft om zonnebrillen in allerlei kleuren te bestellen en deze te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Door een bedrijfslogo op de pootjes van de zonnebrillen te laten zetten, maak je als ondernemer op subtiele en creatieve manier reclame voor jouw bedrijf op zonnige zomerdagen.
44397_44397_10034204 copy 44399_10034406
Een goedkope manier om reclame te maken
Door zonnebrillen te laten bedrukken met een bedrijfslogo, maak je niet alleen op subtiele wijze reclame voor jouw bedrijf, maar profiteer je ook van het feit dat zonnebrillen met logo erg goedkoop zijn. Je hoeft dus niet honderden euro’s te investeren in jouw promotiemateriaal als je kiest voor zonnebrillen met logo, maar betaalt slechts een klein bedrag per zonnebril om reclame te maken.

Waar zijn zonnebrillen met logo geschikt voor?

Je kunt zonnebrillen met logo weggeven aan klanten in een winkel, aan bezoekers van een evenement in de zomer of aan relaties in een zomerse goodie bag. In feite zijn de zonnebrillen met logo geschikt voor iedere relatie van een bedrijf of evenement (klant, bezoeker, lead, zakelijke relatie) die een cadeautje verdienen en even verwend mogen worden.