Koop een Sinterklaaspakket personeel

Een cadeautje is altijd leuk om te krijgen maar zeker ook om te geven. Wil je een Sinterklaaspakket personeel hebben? kijk dan eens online rond wat er allemaal mogelijk is.

Inhoud van het Sinterklaaspakket

Je wilt natuurlijk het liefst een zo origineel mogelijk cadeau hebben om je personeel mee te verrassen op 5 december. Bij Origineel Kadootje kunnen ze daarom een speciaal Sinterklaaspakket voor je maken. Het pakket bestaat uit een chocoladeletter, een zak kruidnootjes en een snoeppot. En deze laatste maakt het pakket nu juist zo speciaal omdat de pot gegraveerd kan worden.

Tekst en/of afbeelding laten graveren

Het graveren kan met een tekst of met een afbeelding zijn. Op de website is een groot aantal voorbeelden van mogelijke afbeeldingen te zien waaruit je een keuze kunt maken maar het is ook mogelijk er een zelf uitgekozen afbeelding in te laten graveren. Ook het lettertype mag je zelf uitkiezen als je er tekst op wilt laten zetten.

Bestel de pakketten tijdig

Om de pakketten te bestellen (minimaal 25 stuks maar meer kan natuurlijk altijd) vul je het bestelformulier dat je op de website vindt volledig in. Dit betekent dat je er je persoonlijke gegevens op zet en dat je het Sinterklaaspakket wilt hebben. Geef het gewenste lettertype aan en de gekozen afbeelding. Een eigen afbeelding upload je naar de site. Je kunt ook aangeven wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Houd er hierbij rekening mee dat het graveren wat tijd in beslag neemt en dat het altijd maatwerk is waar een bepaalde levertijd op zit. Bestel daarom altijd tijdig. Heb je alles ingevuld? Dan kun je de bestelling in het winkelmandje plaatsen en overgaan tot betalen. Ben je op zoek naar iets anders? Neem dan even contact op met de klantenservice voor alle mogelijkheden.