Happy horse konijn

Waarom het Happy horse konijn knuffel enorm in de smaak valt!

Zoek je een leuk en nieuw kraamcadeau of zoek je een nieuw speelgoedknuffel voor je kleintje. Zorg dan dat je happy horse konijn vandaag nog haalt. Veel kinderen hechten namelijk veel waarde aan een knuffel. Knuffels zorgen er namelijk voor dat je je veilig voelt als je ze vasthebt. Alsof er altijd er een persoon of een dier is in de buurt. Het laat je niet alleen voelen. Je kindje vindt alles in de wereld spannend en eng. Je kunt namelijk met een happy horse konijn laten zien dat de wereld helemaal niet zo spannend of eng hoeft te zijn. We kunnen ze niet behoeden voor alles, maar we doen wel ons best dat ze een leuke tijd hebben binnen het gezin.

Welke soorten heb je allemaal?

Jouw kindje heeft vast wel een favoriete dier. Of het nou een krokodil of olifant is, een paard of een happy horse konijn. Je kunt uit zoveel diertjes kiezen waar we van kunnen garanderen dat je kindje deze leuk gaat vinden. Meeste ouders schaffen 2 knuffels van hetzelfde soort aan, mocht zij of hij haar knuffel kwijtraken dat ze dan altijd 1 reserve hebben. We willen allemaal wel happy horse konijn.

Veilige materialen

De materialen zijn veilig voor een kind om te gebruiken. We willen dat je kindje natuurlijk veilig met hun persoonlijke happy horse konijn mee kunnen spelen. De materialen zijn veilig dus om te gebruiken. We raden wel aan als je baby of kindje ermee gaat spelen altijd in de buurt te zijn. Of het nou een happy horse konijn is of een speelgoedtrein. Er dient altijd voorzichtig en goed met speelgoed mee om te gaan. Laat je kinderen nooit onbeheerd achter met geen enkel soort speelgoed. Vooral geen speelgoed dat bestaat uit losse kleine deeltjes waar ze uit kunnen kiezen.