Een kerstcadeau bestellen kan ook online

Om als ondernemer ieder jaar weer een geschikt en origineel kerstcadeau voor je werknemers te bedenken valt niet mee. Je wilt immers wel graag dat iedereen iets krijgt waar ze ook wat aan hebben dus zie maar eens iets te vinden voor meer mensen die natuurlijk niet allemaal van hetzelfde houden. Om iedereen een plezier te doen kun je ook online een kerstcadeau bestellen.

Een Pluim op papier of digitaal

Op Pluimen.nl kun je kiezen voor het kopen van een Pluim. Dit is een cadeaukaart waarbij je zelf de waarde ervan kunt bepalen. Op die manier kun jij eraan spenderen wat jij wilt en wat mogelijk is binnen het beschikbare budget. De ontvanger krijgt een cadeaukaart op A4 formaat of digitaal via de mail. Je kunt de kaart een persoonlijk tintje meegeven door er een foto op te laten zetten of deze te laten voorzien van een tekst naar keuze. Zo krijgt de ontvanger toch een persoonlijk cadeau en kan er mee gedaan worden wat hij of zij graag wil.

Inwisselen voor van alles en nog wat

De Pluim kan namelijk voor veel leuke of nuttige dingen ingewisseld worden. Zo kun je er een bioscoopje mee doen, een leuk dagje uit gaan of er een leuk kerstcadeau voor jezelf mee kopen. Als je keuze duurder uitvalt dan de waarde van de Pluim kun je altijd het verschil zelf eenvoudig bijbetalen via iDeal. Op de website vind je alle mogelijkheden die je kunt doen met het cadeau. Heb je wat leuks gevonden? Dan is het inwisselen zo gepiept. Mocht je niet in één keer het volledige bedrag besteden dan is dat ook geen punt. Je wordt op de hoogte gehouden van het openstaande saldo zodat je er op een later tijdstip nog iets leuks mee kunt doen.