Kinderfeest Rotterdam

Zoek jij een leuk kinderfeestje in Rotterdam? Dan weet ik waar jij naar toe moet gaan: naar Abel Klimbos. Ik ben daar laatst met het kinderfeestje van mijn zoon geweest en het was in een woord geweldig! Alle kinderen hebben genoten, ze waren zo enthousiast en wilden het liefst nog veel langer blijven!

Kinderfeestjes, verschillende mogelijkheden

Bij Abel heb je verschillende mogelijkheden qua kinderfeestje. Als je naar hun website gaat, zie je alle mogelijkheden. Als de kinderen minimaal 8 jaar oud zijn en minimaal 1.30 meter lang zijn, mogen zij gaan klimmen en klauteren in het klimbos. Dit is zo ontzettend spannend en spectaculair voor hen. Je kunt er voor kiezen om alleen te gaan klimmen, maar je kunt ook kiezen om het klimmen te combineren met eten en drinken. Ik heb er voor gekozen om eerst te gaan klimmen met de kinderen en als afsluiting daar te gaan eten, maar dat kan ook in een andere volgorde.

Veiligheid gaat boven alles

Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij alle kinderen weer helemaal gezond thuis bij hun ouders kunt brengen na het feestje. Daarom geeft Abel eerst instructies aan iedereen die gaat klimmen. Ook krijgt iedereen helm op en een tuigje om waarmee iedereen gezekerd wordt. Op deze manier is het dus zeker veilig voor iedereen! Ik weet wel waar ons volgende kinderfeestje naar toe gaat. In juni komen wij zeker weer klimmen bij jullie. Mijn kinderen willen niets anders meer!