Snackmobiel

Bij Snackmobiel kun je een frietkraam huren

Snackmobiel zorgt ervoor dat jouw feest een groot succes wordt. Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om een frietkraam te huren. Heerlijk om een patatje te eten om het af te maken met een frikandel. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk bij dit bedrijf. Toen mijn moeder 60 werd wilde wij het ook groot gaan vieren. Onze familie is onwijs groot en ik zat er niet op te wachten om voor iedereen een buffet te maken. Dan was ik praktisch de hele dag ermee bezig en kon ik niet genieten van de verjaardag. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om een catering in te schakelen die het voor ons kan doen.

Snackmobiel

Ik ging er alleen niet vanuit dat de catering zo ontzettend duur kan zijn! Wij hebben ervoor gekozen om verder te zoeken op het internet naar een andere oplossing. Al vrij snel kwamen wij terecht op de website van Snackmobiel. Hoe heerlijk zou het zijn om een frietje te kunnen bestellen om vervolgens weer te mogen genieten van de verjaardag! Ook in de kosten scheelt het enorm en wij hoeven hier niks voor te doen. Een medewerker zal ervoor zorgen dat de wagen gereed is om friet te bakken. Je hebt de keuze uit diverse pakketten voor een zeer aantrekkelijke lage prijs.

Dankzij Snackmobiel hebben wij genoten

De bestelling was geplaatst en op de gevraagde dag stonden zij netjes met een goed verzorgde wagen bij ons voor de deur. Iedereen heeft heerlijk genoten van een snack en daar kregen wij zelfs de complimenten over!