Voor mooie kiekjes ga ik altijd naar fotostudio Rotterdam

Wanneer je mooie kiekjes hebt gemaakt en deze wilt afdrukken, dan kan ik je adviseren om deze naar fotostudio Rotterdam te brengen. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat hier met heel veel zorg heet beeldmateriaal op papier wordt gedrukt. Er bestaat hier de mogelijkheid om zelf af te drukken door middel van Kodak Picture Maker. Maar wanneer je hier niet zo handig in bent doet een medewerker van Foto Hartman dit wel. Je kan de keuze maken uit diverse formaten, waaronder 10×15, 13×18 en 20×25 centimeter. Tevens heb je de keuze uit kleur, zwart/wit of sepia maar je kan de foto’s ook digitaal laten bewerken. 

Mooi cadeau

Nadat ik mijn kiekjes, welke zijn gemaakt tijdens mijn vakantie, door de fotostudio in Rotterdam heb laten afdrukken, sprong één foto er uit. Dit kiekje  had ik gemaakt van mijn oma, die er nu niet meer is. Ik weet dat mijn moeder hier altijd nog veel moeite mee heeft en daarom leek het mij een mooi cadeau om dit op canvas te laten drukken. 

Mijn moeder zat met tranen in haar ogen toen zij haar cadeautje op haar verjaardag open maakte. In één woord geweldig. Het was zo mooi dat het net leek alsof oma er ook bij was vandaag.