e sigaretten

Stoppen met roken

Heel veel mensen die besluiten om te beginnen met e sigaretten besluiten om te stoppen met roken. In ieder geval is de intentie er om minder te gaan roken, na meestal een aantal mislukte pogingen gaan ze over op een elektronische sigaret in de hoop dat het wel succesvol verloopt. Mensen roken wel minder in het begin, maar als het erop aan komt om echt te stoppen dan beginnen de problemen en houden ze het niet vol. Snel valt men al terug in het oude gedrag en rookt men weer net zo veel als voorheen. 

e sigaretten

Definitief proberen te stoppen 

Om te kunnen stoppen met roken moet je het eigenlijk rigoureus aanpakken en direct stoppen. Alternatieven worden gezocht, e sigaretten zijn een prima middel om te proberen te beginnen te stoppen. Door het gebruik van een elektrische sigaret bouw je op een verantwoorde manier het nicotinegebruik af en heb je toch het gevoel dat je nog echt rookt. Let er wel op bij de aankoop dat je een e sigaret koopt waar je wel wat aan hebt, koop je een verkeerde dan komt er van je goede voornemens niet veel terecht. 

e sigaretten

Prima advies  

Bij smokestarter.nl krijg je uitstekend advies welke e sigaretten je nodig hebt en goed zijn voor gebruik. Zij weten precies welke elektronische sigaret je nodig hebt om een grote kans te hebben om definitief te stoppen met roken. De combinatie van de sigaret met het nicotine gehalte zijn de belangrijkste elementen om een poging te doen te stoppen met roken.