Rouwboeket

Rouwboeket bestellen bij een goed adres

Voor de crematie van mijn oma wilde ik een rouwboeket bestellen namens de familie. Omdat er veel geregeld moest worden en we allemaal natuurlijk erg verdrietig waren, had ik geen zin om zelf naar een bloemist te gaan. Maar ik wilde wel mooie bloemen en deze bij een goed adres bestellen. Via een goede vriendin hoorde ik van Boeketcadeau.ml en dat ze daar een groot assortiment aan rouwbloemen en -stukken hebben die je online kunt bestellen.

 

Een rouwstuk of rouwboeket bestellen

Rouwboeket bestellenOp de website van Boeketcadeau.nl kun je inderdaad een rouwboeket bestellen. Er is veel keuze in rouwstukken in verschillende vormen zoals een krans, in druppel- of hartvorm, biedermeier of een modern stuk. Daarnaast zijn er ook rouwbloemen. Omdat wij echt een stuk zochten om de kist te bedekken, leek een rouwstuk mij beter dan een rouwboeket. Een mooi stuk in de lievelingskleuren van mijn oma. Gelukkig zijn er weinig etiquette regels meer wat betreft bloemen op een uitvaart en kun je gewoon kiezen in de geest van de overledene. Mijn oma was een stijlvolle vrouw die hield van paars dus daar heb ik mijn aan vast gehouden in mijn keuze.

Met lint met afscheidsgroet

BloemenJe kunt bij je rouwstuk ook meteen een lint meebestellen. Dit bestaat uit twee linten. Op de een wordt een afscheidsgroet gedrukt voor de overledene en op de andere de namen van de afzenders. Zo is het voor iedereen duidelijk van wie het stuk afkomstig is. Ik vond het erg fijn dat de stukken zo snel geleverd konden worden. Ik bestelde voor 12.00 uur en dan wordt het dezelfde dag nog geleverd. Je kunt ook kiezen waar je het laat bezorgen, rechtstreeks bij het uitvaartcentrum of op een ander adres. Wij hebben gekozen om het rechtstreeks naar het uitvaartcentrum te laten sturen zodat de bloemen direct bij mijn oma neergezet konden worden.