Rotimshop

Papieren tasjes bestellen?

Heb je een eigen winkel en wil je daarvoor graag papieren tasjes kopen voor jouw onderneming? Je kunt tegenwoordig bij heel veel partijen terecht. Wil je ook graag tasjes kopen van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs? In deze blog vertellen we je er graag meer over.

Waar papieren tasjes bestellen?

De partij die wij aanbevelen voor het bestellen van tasjes van papier is Rotimshop. Bij dit bedrijf vind je een groot aanbod met papieren tasjes in verschillende uitvoeringen. Maak een keuze uit budget papieren tasjes en basic papieren tasjes. De budget papieren tassen hebben een plat papieren handvat. Ze zijn gemaakt van bruin of wit kraft papier. De tassen zijn verkrijgbaar in een naturel uitvoering en in gekleurde uitvoeringen. De basic papieren tassen hebben een gedraaid papieren handvat, waardoor het makkelijker in de hand ligt dan een budget papieren tas. Je kunt de tassen bestellen in verschillende formaten. Heb je een eigen winkel? Dan is het een goed idee om tassen te bestellen in verschillende formaten. Zo kun je elk artikel gemakkelijk verpakken.

Bedrukte tasjes bestellen

Wil je graag jouw papieren tasjes bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of een leuke quote? Dan kun je ook bij Rotimshop terecht. Dit is dé ideale manier om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen. Wel is het goed om te weten dat bedrukte tasjes een langere levertijd hebben dan onbedrukte tasjes. Bedenk dus op tijd wat je wilt.

Meer weten over papieren tasjes bestellen?

Het bestellen van papieren tasjes bij Rotimshop heeft diverse voordelen. Zo hoef je bij dit bedrijf nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want de onbedrukte papieren tassen zijn leverbaar uit voorraad in het eigen magazijn. Als je voor 15:00 uur een bestelling plaatst, dan kun je deze de volgende dag al verwachten. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van het bedrijf.