Mijn elektrische bakfiets motiveert mij om te fietsen

Voor enkele weken geleden heb ik iemand zien fietsen met een elektrische bakfiets. Sinds die tijd wil ik het maar al te graag hebben dat ik ook zo elektrische bakfiets kon krijgen. Aangezien ik het in de winkel niet kon vinden ben ik het maar eerst via het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden die er waren. Zo ben ik de hele dag bezig geweest om op zoek te gaan naar alle fietsen die ik vinden kon en kwam op gegeven moment uit bij Dolly Bikes. Bij hun wist ik het gelijk dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat ik zonder problemen de elektrische bakfiets kon bestellen. Nu dat ik bij hun de goedkoopste bakfiets heb gevonden weet ik het maar al te goed dat er geen andere bedrijf is waar ik het goedkoper kan krijgen.

Dolly_moederdagfoto_Large Negenmaandenbeurs_DollyII_klein Dolly_op_de_FietsVAK_Large

Zo ben ik uiteindelijk bij hun blijven haken en druk aan het twijfelen  gegaan naar de verschillende soorten die er verkrijgbaar zijn in de elektrische bakfiets. Gelukkig was de keuze uiteindelijk vrij gemakkelijk voor mij en kon ik zonder problemen de bakfiets  bestellen die ik hebben wou. Vanaf het moment dat ik de elektrische bakfiets bestellen wou hoefde ik alleen maar het geld over te maken en de rest werd voor gezorgd. Aangezien ik niet bepaald iemand ben die maar al te graag via het internet betaal kreeg ik wel een bevestiging dat ik me bij hun geen zorgen hoef te maken en dat het geld daadwerkelijk in goede handen terecht komt. Nu dat ik het betaald heb is bij mij de twijfel ingeslagen maar ondanks dat kreeg ik de volgende dag een bericht dat de elektrische bakfiets alweer onderweg was naar mij toe zodat ik ervan kan genieten. Vanaf het moment dat ik de bakfiets thuis heb geniet ik er met volle teugen van en wil ik maar al te graag dagelijks gebruik maken.