Leuke cadeautjes voor je personeel

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Dit kan betekenen dat je het afgelopen jaar gunstig hebt afgesloten en alle organisatiedoelen hebt behaald, of misschien heb je een andere goede reden om het personeel even flink in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor al hun goede inzet en harde werken van het afgelopen jaar. Maar wat zijn leuke cadeautjes om te geven aan je personeel? Wij zochten het voor je uit!

Cadeaubon of e-voucher

Misschien denk je dat dit een heel standaard en afgezaagd cadeau is, maar zo is gebleken dat personeelsleden altijd erg tevreden zijn met bonnen waarmee zij zelf iets leuks kunnen uitzoeken. Zeker voor bedrijven met veel personeelsleden is het lastig om een cadeau te zoeken waar je iedereen blij mee maakt. Er zijn ongelofelijk veel cadeaubonnen en e-vouchers, waardoor er dus ook voor jouw personeel vast en zeker wel een paar geschikte bijzitten.

Gepersonaliseerde cadeaus

Dit valt bij iedere werknemer wel in de smaak: gepersonaliseerde cadeaus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrukte trolleys, tassen of bekers. Hier kun je een persoonlijke boodschap op zetten of het logo en de slogan van jouw organisatie. Hiernaast maak je met deze producten ook reclame, wat dus een win-win situatie is.

Dagje weg

Als je geen tastbaar cadeautje kan verzinnen of je wilt graag eens iets anders doen, kun je er ook voor kiezen om een dagje weg te geven aan je personeel. Of dit samen is met kantoor of een dagje weg dat zij zelf in hun vrije tijd kunnen besteden, dat is aan jou. Verras je personeel door een dag weg te gaan naar een stad en workshops te volgen, ga lekker uit eten, boek een rondvaart of maak een tripje naar het buitenland voor een weekend. Er zijn veel opties waar je uit kan kiezen.