Een top trouwlocatie voor onze bruiloft

logo_top

Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een top trouwlocatie in de buurt van Arnhem. Mijn weddingplanner en ik hadden een aanvraag gedaan op IetsDoenOfferte.nl voor een top trouwlocatie.  We kregen super veel reacties van bedrijven die ons een locatie konden aanbieden voor de bruiloft. Het was erg lastig om een keuze te maken. De plekken waren allemaal erg verschillend maar ze hadden allemaal iets speciaals. Uiteindelijk heb ik samen met mijn man (toen nog aanstaande man) gekozen voor een super mooi kasteel. Bij dit kasteel zat ook een hotel en er was ook een feestzaal aanwezig. We konden dus alles op een plek organiseren voor de bruiloft en hier ’s avonds lekker blijven slapen. Ook onze getuigen en beste vrienden konden in het hotel blijven slapen.

De trouwdag

De trouwdag was de mooiste dag van mijn leven. Ik voelde me super mooi in mijn trouwjurk. Ook  mijn man zag er beeldig uit. De zon scheen en er was een strak blauwe lucht. Het weer was dus helemaal perfect weer voor deze bijzondere dag. Onze gasten vonden de locatie erg mooi. We kregen alleen maar positieve reacties. Ook het feest was erg leuk. Samen met mijn man deed ik de openingsdans die we van te voren al geoefend hadden. Onze familie en vrienden hadden ook allemaal leuke verrassingen voor ons. Mijn moeder had tijdens het feest ook een prachtige speech voor ons. Wat heb ik toch een geweldige moeder! ’s Avonds konden we heerlijk in het hotel slapen en naDriving_Range_Landgoed_Bergvliet_Breda_Oosterhout_06genieten van de geweldige dag.bruiloft