Een online fotoboek is een stuk netter en strakker

Een online fotoboek is een stuk netter en strakker

 

Het foto boek van mijn zusje was zo mooi dat ik haar meteen vroeg waar ze deze had laten maken. Ze lachte en zei dat ze deze zelfs had gemaakt op Hema.nl. alle extra achtergronden die er bij stonden waren zo erg mooi dat het echt een super perfect fotoboek was in mijn ogen. Wat een goede kwaliteit zeg! Ik vind het werkelijk een uitkomst dat dit allemaal zo gemakkelijk kan en dan ook nog eens voor een betaalbare prijs. Ik ga zelf ook een fotoboek online stelde ik voor toen wij thuis kwamen. Als je zelf zo’n boek maakt krijg je dat nooit zo netjes voor elkaar als wat ik bij mijn zusje heb gezien. Ze had een reis gemaakt met haar man en hier een vakantie fotoboek van gemaakt. Nu waren de foto’s sowieso mooi omdat dit veel al met een blauwe zee als achtergrond had, maar toch het was erg strak en erg duidelijk en daar houd ik wel van. Bovendien gaat zo’n fotoboek veel langer mee omdat het veel steviger is en er minder snel krassen op de foto’s kunnen komen dan wanneer je een foto los in een album plakt. En zo werd het een hele discussie met alle voordelen van een online fotoboek op een rij. En daar zat ik dan aan tafel alle foto’s uit te zoeken die op de computer staan. Wat een gepuzzel maar ja wie A zegt moet ook B zeggen.