ballon versturen

Een ballon versturen: een origineel en vrolijk cadeau

Wil je iemand verrassen, feliciteren of op een andere manier een lieve boodschap brengen? Een ballon versturen is nog altijd een originele en leuke manier om iemand even in het zonnetje te zetten. Er zijn tal van gelegenheden waarbij een ballon een bijzonder cadeau kan zijn:

  • een grote levensgebeurtenis zoals een huwelijk, geboorte of verhuizing
  • een verjaardag of jubileum
  • een hart onder de riem, bijvoorbeeld bij ziekte
  • een liefdesverklaring voor valentijn of een andere romantische gelegenheid

Er zijn dus meer dan genoeg manieren om iemand te verrassen met een ballon. En wist je dat het ook nog een relatief betaalbaar cadeau is? Ballonnen hebben overigens nog veel meer voordelen.

ballon versturen

Een alternatief op bloemen

Het is een traditioneel gegeven om een bos bloemen te kopen voor iemand als er iets te vieren is. Sommige mensen houden echter niet zo van bloemen. Bij mannen is het niet altijd een populair cadeau maar ook kinderen hebben er weinig mee. Een ballon is dan een goed alternatief. Ballonnen zijn ook opvallend en je hebt er nog dagen plezier van. Bedenk je bijvoorbeeld eens hoe fijn het is dat een ballon de eerste paar dagen nog steeds fier overeind staat in je woonkamer. Dat is toch hartstikke leuk om naar te kijken?

Een ballon met helium


Een ballon die je koopt bij een feestwinkel en zelf opblaast, is een leuk idee. Deze ballonnen zijn vaak echter niet zo groot of bijzonder. Ook vul je ze niet met helium. Dat betekent dat ze dus ook niet de hoogte in zweven. Voor een ballon die je laat thuisbezorgen is dit vaak wel het geval. Een ballon met helium erin zweeft namelijk als vanzelf omhoog. Met een touwtje en klein gewichtje erbij houd je de ballon goed op z’n plek. Het is dan wel goed om te realiseren dat de ballon langzaam aan steeds zachter wordt en dan ook zakt.