Dolly Bakfiets

Dolly Bakfiets kopen

Eindelijk heb ik mijn droom waar kunnen maken, ik heb een Dolly Bakfiets gekocht. Vanaf het moment dat ik hier een model van op straat zag rijden, wist ik het, zoiets wil ik ook hebben. Steeds heb ik geld aan de kant gelegd. Elke stuiver wat ik in mijn portemonnee had, werd in een potje gedaan. Elke keer dat ik hier een donatie in deed, kwam ik een stap dichterbij om deze fiets te kunnen kopen.

Via de website had ik al gekeken naar welk model ik zal nemen. Natuurlijk zal dit nog wel even duren voordat ik daadwerkelijk een bestelling kan plaatsen. Maar het is juist zo leuk om te kijken wat hier allemaal te koop is.

Dolly Bakfiets

Een Dolly Bakfiets kopen, voor een actie prijs!

Elke keer wanneer ik op deze website aan het kijken was, kon ik wegdromen over het feit dat ik eerdaags een aankoop hier ging doen. Om alvast een beetje in de stemming te komen, had ik een proefrit gepland. Je kan dan, zonder enige verplichting, een fiets in jouw eigen omgeving uitproberen. Op deze manier kan je erachter komen of een bepaald model ook echt geschikt voor jou is. Ik moet er namelijk niet aan denken dat ik voor niets aan heet sparen ben.

Vorige week keek ik wederom op deze website en tot mijn verbazing was de bewuste fiets, waar ik al een tijd voor aan het sparen was, in de aanbieding. Meteen heb ik een bestelling de deur uit gedaan, want deze kans laat ik mij niet voorbij gaan.