Tuingereedschap voor een mooie tuin bij Fixami.be

Een mooie tuin groeit niet zomaar. Voor een mooie en gezonde tuin heeft u een aantal soorten tuingereedschap nodig. Bij Fixami.be zijn verschillende tuingereedschap te vinden. Zo heb je voor een mooi, groen gazon een goede grasmaaier nodig. Zelfs voor stenen heb je producten nodig. Stenen kunnen snel vies worden of aanslag krijgen, deze kunnen worden schoongespoten met een hogedrukspuit.

Wie is Fixami.be?

Fixami.be is een flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in de (online) verkoop van verschillende soorten gereedschap. Wij verkopen onder andere elektrisch gereedschap, handgereedschap, tuingereedschap en meetinstrumenten. Sinds 2007 zijn wij al actief in het verkopen van gereedschap. In 2007 zijn wij begonnen met het verkopen van verschillende kwalitatieve tweedehands gereedschappen. Later zijn wij begonnen met het verkopen van nieuwe producten en zijn dit gaan inkopen. In 2009 zijn wij een website gestart omdat de zaken erg goed gingen. De website heet gereedschapcentrum.nl. Later in 2016 zijn wij gestart met een belgische variant van de website. Dit is Fixami.be.

Heb je vragen?

Heeft u vragen over tuingereedschap of wilt u weten welke producten u moet gebruiken voor een specifiek onderdeel? Onze medewerkers staan klaar om u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste producten. Alle medewerkers zijn kenners over het gereedschap. Zij kunnen u informeren over de producten en advies geven over de situatie. Bekijk de website van Fixami.be voor contactgegevens of de chat! Hier kunt u uw vragen stellen tijdens het shoppen.