Hier moet je zijn voor de mooiste avondjurken grote maten!

Ik wil altijd iedereen verassen op verjaardagen, altijd wil ik ervoor zorgen dat ik met het beste cadeau aankom. Ik vind het echt fantastisch als ik mensen helemaal blij maak met een cadeau, het geeft mij erg veel energie. Mijn tante is bijna jarig en ze heeft het er al een tijdje over dat ze een avondjurk wilde kopen, ze dacht alleen dat het haar niet mooi zou staan omdat ze overgewicht heeft. Ze dacht ook dat winkels geen avondjurken grote maten hebben. Ik wilde haar hierbij helpen en het lijkt mij erg leuk om dit voor haar verjaardag te geven. En daarom ben ik op internet gaan zoeken naar avondjurken grote maten. Ik las erg veel positieve reacties over The Perfect Dress, hier kan je avondjurken kopen voor mensen met overgewicht. Dit leek mij erg leuk, en wat mij opviel was dat  de jurken helemaal niet duur waren en er super leuk uitzagen. Inmiddels heb ik er een voor mijn tante besteld en ik kan niet wachten tot dat ik de jurk kan geven.

Ze was er erg blij mee

Inmiddels heb ik de jurk gegeven en ik zag aan alles dat ze er super blij mee was. Ze vertelde me dat ze de jurk snel aan zou gaan doen. Ik vond dit super leuk en mijn idee was dus geslaagd! Lijkt jou dit ook wel wat maar durf je het nooit aan? Dan moet je het gewoon doen!