Zeer mooie Airfix modellen

Wanneer ik het over Airfix heb, dan weten veel mensen al precies wat ik bedoel. Vooral onze modelbouwers onder ons kunnen mij dan precies vertellen dat ik het over vliegtuigen heb. Deze zijn op schaalmodel en die kan je zelf in elkaar zetten. Voor mijzelf is dit een onmogelijke taak, omdat ik er totaal geen geduld voor heb. Maar voor mijn broertje zal dit een zeer mooi cadeau voor zijn verjaardag zijn, hij krijgt er geen genoeg van.  Sinds 1930 is De Wit Hobby & Techniek een begrip in de binnenstad van Zwolle en daar ben ik zeer blij mee.  

Mooi cadeau gevonden

Wat is het makkelijk om voor mijn broer een geschikt cadeau te vinden voor zijn verjaardag. Hij is namelijk helemaal verzot op modelbouw spullen. Hij heeft er al heel veel, maar een Airfix vliegtuig heeft hij nog niet. Toevallig weet ik dat omdat ik een tijd terug met hem naar  De Wit Hobby & Techniek was geweest. Daar bleef hij een hele tijd bij de vliegtuigen kijken en vertelde mij dat dat zij volgende project ging worden. 

Mij broer heeft mijn cadeau met open armen ontvangen, hij vloog mij om de nek toen hij deze uitpakte. Volgens mij was dit wel een geslaagd cadeau.