Zangeressen

vikingHad graag zangeressen geboekt voor verjaardagsfeestje

Eind vorige maand was het dan eindelijk zo ver. Mijn broer met wie ik vaders bedrijf overnam werd veertig jaar. Samen met zijn vrouw was ik al maanden bezig om het ultieme verjaardagscadeau voor te bereidden; we zouden samen met familie en de mensen van het bedrijf een violle zaterdagavond tot zondag vroeg in de ochtend zangeressen inhuren met een vol buffet en drinken. De keuze uit zangeressen in Nederland is groot, zo groot dat we er niet eens uit konden komen wie we nu zouden boeken. Ondertussen hield ik me bezig met offertes. We kozen ervoor om een niet bekende Nederlandse zangeressen uit te nodigen. We zochten op youtube en op de rest van het internet maar het lukte ons niet om te boeken.

eefje1_110x150 divas_of_dance_171x175

Ongenoegen van veel artiestenbureaus

Samen met collega’s vroegen we offertes van zangeressen. Heel wat artiestenbureaus belden me na een dag op of ik eindelijk wilde betalen. Ik dacht nog wat een arrogantie. De vrouw van mijn broer wist vikingentertainment te contacteren. Toen ik hun prijzen zag, hebben we meteen geboekt. Zij belden niet op voor direct geld,neen, zij stuurden mij integendeel een nette e-mail dat alles in orde was. Zoals het eigenlijk hoort!

Mijn broer heeft de verrassing van zijn leven gehad en wij weten wel dat wij geen ander artiestenbureau meer zullen contacteren in de toekomst.