sigarenwinkel in Venray

Een sigarenwinkel in Venray, met een groot assortiment

Ben je op zoek naar een sigarenwinkel in Venray, dan ben je bij het Sigarenhuis zeker aan het juiste adres. Behalve het grote assortiment van de bolknak, kan je hier ook goed terecht voor andere dingen. Wat te denken aan een waterpijp, want die zijn hier ook in alle soorten en maten te verkrijgen. Vaak loop ik deze winkel even naar binnen, gewoon om de geuren op te snuiven van de sigaren. Maar ook om even een praatje te maken met de vriendelijke medewerker. Vaak kom ik dan met iets wel weer thuis. Op deze manier ben ik aan de waterpijp gegaan. sigarenwinkel in Venray

Altijd goed slagen bij de sigarenwinkel in Venray

Als je naar een cadeau op zoek bent en je weet zo even niet wat je moet halen, loop dan maar eens het Sigarenhuis binnen. Want of je rookt of niet, er is hier voor iedereen wel iets te koop. Zo had ik laatst hier een Lotto formulier ingevuld en laat ik hier nu toch een leuk prijsje op gewonnen hebben. Deze keer heb ik een doosje met verschillende sigaren gekocht voor mijn opa. Hij is jarig en geniet nog steeds van een bolknak. Daarom heb ik maar meteen een doos hiervan gekocht bij deze sigarenwinkel in Venray.