Muziek in Zaandam gekocht

Onlangs hebben mijn man en ik muziek Zaandam gekocht. Tegenwoordig zijn er steeds minder platenzaken te vinden. Dit vinden wij heel erg jammer omdat wij het nog steeds leuk vinden om te snuffelen tussen alle platen en cd’s. Tegenwoordig zijn bijna alle cd’s online te vinden en te downloaden of via een app te beluisteren. Zelf vinden wij daar niks aan, en willen wij liever platen en cd’s verzamelen. Bij ons thuis hebben wij dan ook een hele wand, waar er vooral veel oude nummers zijn te vinden. Oude nummers blijven gewoon prachtig om naar te luisteren.

Mooi cadeau gekocht voor mijn vader

Mijn vader is ook een echte platenverzamelaar. Nu was hij al heel lang op zoek naar een bepaalde nummer. Via het internet kwamen wij terecht bij de winkel: Coco Records. In deze zaak verkopen zij een groot assortiment aan cd’s, dvd’s en vinyl. Wij hebben dit bedrijf gebeld om vragen of zij aan het favoriete nummer van mijn vader kon komen. Dit heeft de medewerker uitgezocht voor ons en hij kon er inderdaad aan komen. Ik ben naar de winkel gereden om de muziek in Zaandam te kopen en heb er natuurlijk ook nog even rond gesnuffeld. Mijn vader was echt heel erg blij met zijn cadeau.