Moderne kunst

Mooie moderne kunst

Vandaag ga ik het met u hebben over het cadeau die ik heb gegeven aan mijn opa! Mijn opa werd afgelopen maand alweer 80 jaar oud. Hij is enorme liefhebber van oude een moderne kunst. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een leuk museum waar mijn opa nog niet geweest was.  Wanneer het onderwerp moderne kunst aanbod kwam hoorde ik mijn opa altijd praten over de kunstenaar; Sjaak Smetsers.

Sjaak Smetsers staat bekend om het maken driedimensionale fabelwezens. Het grootste gedeelte van zijn kunst is dan ook gemaakt met deze technieken. U kunt de kunstwerken van Sjaak Smetsers bekijken bij Galerie Moeëjen Daag in Tegelen. Dit is een prachtige galerij waar u heel veel mooie kunstwerken van Sjaak Smetsers kan vinden.  Vandaar dat ik dan ook op het idee kwam om mijn opa een dagje mee te nemen naar Galerie Moeëjen Daag in Tegelen.

Galerie Moeëjen Daag in Tegelen.

Mijn opa heeft genoten!

Uiteindelijk kan ik terugkijken op een leuke dag bij Galerie Moeëjen Daag in Tegelen. Mijn opa heeft ontzettend genoten en wij hebben veel fabelwezens bekeken. Het was het geld zeker waard, mijn opa heeft genoten en ook ik vond het een hartstikke leuke ervaring.

Wilt u een dagje unieke kunst gaan bekijken? Dan adviseer ik u om de website van Galerie Moeëjen Daag in Tegelen eens te gaan bekijken! Ik ben ervan overtuigd dat u als kunstliefhebber het een uitje zal gaan vinden!

Moderne kunst