Leuk idee: boot huren Loosdrecht

Wil je een uniek cadeau geven aan iemand die eerdaags jarig is, ga een boot huren Loosdrecht. Dit is altijd een leuk cadeau om te geven en zeker om te krijgen. Voor een broer van mij is het namelijk altijd heel erg moeilijk om daar een geschikt cadeau voor te zoeken. Vaak heeft hij het al of is het niet zijn smaak en wilt hij het gaan ruilen. Hoe vaak ik al mijn neus heb gestoten, dat gaat mij niet nog eens gebeuren. Daarom had ik voor deze keer een heel ander iets voor ogen, iets waar de hele familie profijt van heeft en niet alleen mijn broer.  

Een geslaagde dag

Vandaag gaan wij met de hele familie lekker een boot huren in Loosdrecht. Mijn broer stond met zijn mond vol tanden toen ik hem mijn cadeau gaf. Hier had hij niets op te zeggen, alleen dat hij het een geweldig leuk idee vond. 

Op de dag dat wij het water opgingen was het zeer lekker weer. Het zonnetje maakte het helemaal af en de stemming van iedereen was ook goed. Natuurlijk had ik van tevoren een sloep besproken ander loop je de kans dat je er geen meer kan lenen. Omdat wij met 18 personen op pad gingen kregen wij een ZWOP, een officiële reddingssloep, die nu voor de pleziervaart wordt gebruikt.