LEGO Creator Expert

Laat je kinderen spelen met LEGO Creator

Kinder hebben vaak ook een hele rijke fantasie. Hier is natuurlijk niks mis mee, sterker nog dit is eigenlijk alleen maar beter. Kinderen willen dit ook vaak kunnen uiten natuurlijk. Dat is waar LEGO Creator Expert aan de pas komt. Hier kunnen kinderen niet alleen mee spelen en bouwen, maar ook nog eens meerdere dingen maken met één set. Zo heb je bijvoorbeeld een set met op de voorkant een krokodil. Wanneer ze uitgespeeld zijn met de krokodil kunnen ze deze slopen en dan hier een slang of kikker van maken. Hier zitten natuurlijk ook gebruiksaanwijzingen bij zodat ze het niet zelf hoeven te verzinnen. Dat is natuurlijk ook heel erg moeilijk, helemaal wanneer kinderen nog vrij klein zijn. 

Eigen creaties maken

Buiten dat er bij LEGO Creator altijd een handleiding bij zit, zie je vaak ook dat kinderen een eigen creatie willen maken. Dit is vaak dan niet iets moois, want het is heel erg moeilijk om zoiets zelf te verzinnen, maar het is wel heel erg leuk om te zien dat kinderen er zo druk mee bezig kunnen zijn. Hier kunnen ze dan al hun fantasie in kwijt en ze zullen vaak ook erg trots zijn op de dingen die ze hebben gemaakt.

De verschillende sets

LEGO Creator Expert

Als je dan kijkt naar alle sets die er beschikbaar zijn bij LEGO Creator dan zie je buiten de krokodil ook een leuke safari boomhut die je dan ook nog eens in andere dingen kan bouwen. Of een spaceshuttle die je dan ook nog naar een andere raket kunt ombouwen en ook nog een ruimtevoertuig. Dit klinkt allemaal heel makkelijk natuurlijk maar om dit allemaal maar te verzinnen is best wel moeilijk. Ook voor kinderen kan het natuurlijk moeilijk zijn om dit allemaal in elkaar te zetten. Daarom zie vaak ook dat je als ouder moet helpen, maar dat is natuurlijk geen moeite.