Juwelier in Schoonhoven zeer goed

Deze juwelier in Schoonhoven heeft mij zo goed geholpen, dat ik er wel over moest gaan schrijven. Omdat mijn vriendin en ik nu een aantal jaren samen zijn. Vond ik het tijd worden om haar te vragen of zij mijn vrouw wil gaan worden. Daarom ging ik naar Juwelier De Eenhoorn om daar een perfecte verlovingsring uit te zoeken. Als maat had ik een van de ringen van mijn vriendin bij. Een vriendelijke medewerker liet mij verschillende ringen zien en adviseerde mij zeer goed. Al snel hadden wij samen, de medewerker en ik, het perfecte ring gevonden.

juwelier in SchoonhovenMede dankzij juwelier in Schoonhoven zei mijn vriendin vol mondig ja

De ring werd in een mooie doosje gedaan en de zelfde avond was het dan ook zover om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Mijn vriendin had niks in de gaten en ook niet verwacht en zei dan ook volmondig ja. De ring vind mijn verloofde ook prachtig en past helemaal bij haar. Nu ik zo tevreden ben over Juwelier De Eenhoorn, gaan wij natuurlijk ook bij deze juwelier in Schoonhoven kijken voor de trouwringen. Zo weten wij zeker dat het de perfecte trouwringen word en dat wij goed worden geholpen.