Een scooter kopen nabij Beverwijk

Wij gaan een scooter kopen BeverwijkVoor mijn verjaardag had ik voor de gein een vervoersmiddel gevraagd om naar mijn werk te komen. Nooit durven dromen dat ik er ook werkelijk eentje zal krijgen. Maar de laatste paar weken was mijn familie wel een beetje geheimzinnig aan het doen, waarom wist ik niet. Als ik erna vroeg wat er aan de hand was werd dit van tafel geschoven met de woorden er is niets aan de hand.

Tot ik op de dag van mijn verjaardag wakker werd gemaakt met een lekker ontbijtje en een brief erbij. Deze brief bestond uit een waardebon om een dagje naar de Scooter Loods te gaan. 

Het is een rode Peugeot geworden

Eindelijk was het dan zover dat ik een bezoek aan de Loods ging brengen. Veel van mijn familieleden waren meegegaan. Natuurlijk heel gezellig, maar dit maakte mij wel een beetje achterdochtig. Bij binnen komst werden wij hartelijk ontvangen door een medewerker. Toen kwam het hoge woord eruit, wij waren hier om voor mij een scooter kopen te kopen nabij Beverwijk.  

Wat een geweldig cadeau was dit en ben er dan ook bijzonder blij mee. Elke dag stap ik nu met trots op mijn stalen ros om naar mijn werk te gaan. Wat een lieve familie heb ik toch.