zelf stempels maken

De beste papieren bloemen maakt u met de materialen van Splendith

Bent u op zoek naar  materialen om papieren bloemen te maken?  Dan bent u bij Splendith aan het juiste adres! Alle bijzondere materialen om papieren bloemen te maken vindt u bij Splendith. Zo is het mogelijk om zelf te kiezen of u de  meeldraden verschillende kleuren op papier wilt maken.

 

Splendith verkoopt namelijk veel verschillende kleuren Gloria Doublette en Florist crepe-papieren om uw eigen papieren bloemen te maken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de papieren bloemen van DO it yourself pakket te maken. Dan moet u alles zelf gaan maken.

zelf stempels makenWorkshops

Heeft u er veel moeite mee om zelf papieren bloemen te maken. Alleen  wilt u het erg graag leren? Dan kunt u zichzelf inschrijven voor een van de workshops op de website.

Zo kunt u tijdens de workshop inspiratie opdoen om zelf papieren bloemen te maken.

Overige producten

Naast dat u materialen kunt kopen voor zelfgemaakte papieren bloemen kunt u er ook terecht voor andere producten. Zo kunt u allerlei soorten materialen kopen om mee te schrijven, illustreren en te tekenen.

 

Voor beter te leren kalligraferen, kunt u ook terecht bij de website. Ze hebben daarvoor ook workshops die u zeker interessant gaat vinden, zoals zelf stempels maken.  Wanneer u dan leert om zelf stempels maken, dan kunt u gemakkelijk aan de slag. U kunt het dan ook leren aan andere. Zij kunnen dan ook zelf stempels maken om zo nieuwe dingen te maken dat leuk is.